lördag 6 juni 2009

...lagt gräs ligger

Idag har vi slitit som djur. Steg upp klockan 06,30. Åt en snabbis frukost sedan bar det av mot Skinnskatteberg där vi har vårt projekt. Vi rullade ut ca 1800 m2 gräs. Tog oss dryga 6 timmar. Nu är man helt slut i kroppen, hoppas man orkar vara lite social hos vännerna S & E ikväll. Det är även landskamp om ett par timmar, jag hoppas Zlarre är på topp. Kanske vi lyckas med ett mål iaf.

Det jag tänkte blogga om är vår USA resa. Nu har vi bokat alla hotell, wieeee. Tänkte bara berätta lite snabbt hur vi har tänkt att spendera våra 3 veckor i Staterna.

26-29/10 - 2009
LAS VEGAS

Här ska vi bo på ett toppen fint hotell som ännu inte är färdigbyggt. Invigningen är den 1 oktober så vi håller tummarna att allt ska gå enligt planerna. Här tänkte vi försöka se någon rolig show och även åka ut och titta på Grand Canyon.

29/10-2/11 - 2009
LOS ANGELES

Vi kommer bila från LV till LA. Sedan kommer vi ha bil i LA hela tiden. Här har vi tänkt hinna med Universal Studios och eventuellt någon Six Flags nöjespark. Vi kommer säkert köpa en Star Map och åka runt och kika på kändishus :-)

2-7/11 - 2009
SAN FRANCISCO

För att spara lite tid kommer vi flyga från LA till SF. På en dryg timme är vi framme istället för ca 10 timmar i en bil. Vi har fått höra att vägen mellan LA och SF är helt fantastisk men just denna resa känner vi tyvär inte har utrymme för allt för mycket bilåkandes. I SF ska vi faktiskt ta det lite lugnt, självklart ska vi se alla sevärdheter och eventuellt ta oss tiden och åka ut till Napa Valley.

7-14/11 - 2009
NEW YORK

Wieee. Här kommer dagarna bjuda på shopping, shopping shopping och kanske någon tripp för att se lite sevärdheter. Nu är vi iaf på jakt efter biljetter till någon Broadway show, helst av allt vill jag se Phantom of the opera, men vi får se vad det blir. Längtar nog mest efter detta stopp. Dock kommer hotellet vara riktigt snuskigt, 2 stjärnor men grymt läge.

Nu ska jag äta lite pizza. Ha en mysig nationaldag.

/E

1 kommentar: