måndag 31 augusti 2009

...wedding update

Vi har bokat vårt böllop vi LVB (las vegas bröllop) som tillhör Meritus Travel Management och har verkligen känt en lättnad över möjligheten till att boka bröllop i USA vi en svensk agentur. Bröllopet har varit bokat i flera månader nu men fakturan skulle betalas 30 dagar innan bröllopet För att vara på den säkra sidan valde vi att betala två månader innan.

För ca två veckor sedan bytte vi ju hotel i Vegas och informerade då LVB om detta. Två veckor gick och vi fick inget svar. Förra veckan tisdag betalade vi fakturan och skickade då ännu ett mail till vår kontakt på LVB. Kollade mailen varje dag men inget svar. Vi började då bli lite oroliga på vad som nu kommer hända. Så jag bestämde mig för att kolla upp detta bolag. Jag ringde till Skatteverket och ställde en miljard frågor. Det jag fick veta var att bolaget hade bara funnits sedan maj 2009 och att sedan dess har dem bara redovisat ca 5000 kr i skatt och sociala. Jag fick då lite panik. Hur seriöst är detta företag? Jag ringde upp M som försökte få tag på vår kontakt, vi fick svar av någon på företaget att han inte var på plats idag. M lämnade då ett meddelande och en timme senare får vi svar på vårat mail. Hm! Han påstår då att han ha varit på kurs och att vi kommer få vår bekräftelse om drygt en vecka.

Kontakten har i början varit väldigt god, men nu senaste tiden har han varit väldigt svår att få tag på. Magkänslan säger att detta inte är något att lita på, men vi har iaf bestämt oss för att invänta bekräftelsen och sedan ringa till Vegas för att se om det finns något bröllop inbokat på vårt namn. Finns det inte det blir det att leta något nytt i PANIK.

/En lite orolig E

2 kommentarer:

  1. Åh va jobbigt, hoppas att det inte något lurt!

    Ni borde göra en fejkmailadress på hotmail typ och skicka en förfrågan om han kan hjälpa till med "ert" bröllop så ser ni om han svarar på det... Gör han det men inte på ert riktiga så kanske det är nåt mysko.

    Hoppas att det löser sig! Puss

    SvaraRadera
  2. Allting löste sig till slut och vi är mycket nöjda med LVB:s service. Kan rekomendera dem varmt.

    SvaraRadera