onsdag 28 oktober 2009

...första dagen i vegas

Matte gamblar
Elmic gamblar

Vår frukost

Mums


Framför vårt hotell
Resan till Vegas gick bra. Trötta som tusan var vi när planet landade, tur var väl då att vi hade en super fin svit att se fram emot.
Idag har vi gått runt i staden som är helt galen. Eftersom vi gick på svensk tid var vi uppe sju imorse. Kl 8 var vi nere på stan och redan då satt folk och gambla. I panik letade vi efter frukost eftersom hotellets frukost gick på typ 30 $ per person. Det blev en kaffe och en pizzaslice. Mums.
Vi har idag utforskat stan, dvs alla dessa gigantiska hotell/casinon. Allt inför morgondagen är förberett. Dagen avslutades med middag på Olives på Bellagio, galet dyrt och galet äckligt. Inga bra betyg får det från oss.
Nu ska vi snart krypa ner i sängen och sova så att vi är pigga och glada imorgon. Verkar som att vädret inte blir det bästa eftersom det typ blåser storm. Men men, finns inget dåligt väder bara dåliga bröllopskläder.
Vi bloggar mer imorgon när vi har blivit man och fru.
So long/E och M

3 kommentarer:

  1. Tänk att senare idag när ni vaknar så är det er bröllopsdag.=) Hoppas att ni får en helt underbar dag och njuter till fullo.

    Gissa om det är några som kommer kika in här på bloggen det första vi gör imorgon bitti för att förhoppningsvis få se lite bilder.

    STORT LYCKA TILL OCH GRATTIS!!!

    SvaraRadera
  2. Mmm, gissa om vi är nyfikna på lite bilder?! Ha en underbar dag och Ett Stort Grattis på er stora DAG! Många Kramar Mams och svärmor (på riktigt)

    SvaraRadera
  3. Åh, jag blir alldeles pirrig...min lillebror ska gifta sig. Jag är så stolt över dig Mattias att det inte finns ord för det. Det finns verkligen ingen bättre lillebror i hela världen, och tänk att jag fick dig som bror. Jag är världens lyckligaste storasyster! Så nu Elma är det din tur att vårda min lillebror för resten av livet!

    All lycka till er och på er stora dag, mina tankar finns hos er.

    Många kramar
    Linda

    SvaraRadera