fredag 6 november 2009

...it´s all about the wine







Dagen började med att vi hämtade vår nya hyrbil. En riktigt ful Chevrolet :-). Sedan bar det av till Napa Valley för lite shopping innan vi fick tillgång till det nya hotellet. Elma hittade örhängen, skor, trosor och lite hårprodukter. Vi försökte även köpa Converse skor till våra små troll i Irsta. Tyvärr så blev vi osäkra på storlekarna :-(
Efter lite shopping så åkte vi vidare till hotellet och vilket boende det är...super mysigt, lyxigt och vilken service. Vi betalar endast 900 kr natten här (ordinarie pris är ca:3500) eftersom det är lågsäsong och finanskrisen slagit hårt på området. Vi är iaf glada. Dagen har spenderats med vinprovning efter vinprovning och där emellan har vi hunnit med en super god mexikansk lunch (vi var tog en öl till maten) och sedan en super trevlig middag med ostbricka, kallskuret, hemmagjord mozzarella m.m.
Kvällen avslutades vid en öppen eld på hotellet. Där lärde vi känna en massa trevliga amerikaner. Dom är galet sociala här
Som vanligt när jag bloggar så har sötnosen somnat i sängen. Vi kan iaf rekommendera Napa. Vi kommer helt säkert återvända hit igen.
Imorgon blir det besök på en vingård och nationalparken Muir Woods
Mycket vin i magen och mycket vin i resväskan /M & E

1 kommentar:

  1. Fyy faan va lyxigt de ju en dröm o gifta sig i Las Vegas eller rättare sagt USA det låter ju hur stort som helst,jag önskar er all lycka i livet ni passar verkligen ihop,vi ses den 28 då ska vi festa puss o kram på er hälsa Barack Obama om ni ser han haha MVH Damir DADO:):)

    SvaraRadera