lördag 7 november 2009

...sista dagen i san fran






Idag var den första dagen på vår semester med riktigt dåligt väder. Regnet har vräkt ner nästan hela dagen och det har inte varit någon värme.
Vi började dagen med att besöka vingården Domaine Carneros som tillverkar mousserande tillsammans med Taittninger. Eftersom Mattias kördes bil hoppade vi över provningen men vi gick en liten tur på gården som var grymt fin. Efter det var planen att vi skulle ta oss till Muir Woods, det är en nationalpark med världens största Redwood träd. Efter att ha åkt den kringelkrokiga vägen till parken insåg vi att vädret var för dåligt för att vi skulle kunna gå runt och kika på allt parken hade och bjuda på, så vi åkte tillbax mot SF. Vi tog vägen över Golden Gate, och på grund av all regn och dimma såg man knappt att vi körde på en bro.
Väl tillbax på hotellet packade vi det sista och gick sedan en sista shopping tur runt Union Square. Ingen shopping till oss själva. Men lite presenter till nära och kära där hemma.
Kvällen avslutades med USA:s bästa burgare. Nu dricker vi öl och njuter av dom sista timmarna i SF. Kl 11:20 lokal tid lyfter planet mot New York. Nästa blogginlägg blir från NY.
Ha det gött. /E & M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar