måndag 9 november 2009

...underbar höstdag i central park













Idag har vi spenderat dagen i Central park, Upper East Side och på Guggenheim museumet. Dagen har varit perfekt på alla sätt och vis. Strålande solsken i New York och jackan fick man lämna på hotellet. Vi njöt av C P och tog en lång och mysig promenix genom hela parken. Efter det försöket vi vara lite kulturella och gick på Guggenheim museumet, men det sög rätt rejält och efter 15 minuter gick vi ut 40 dollar fattigare och inte fick vi se något roligt heller. Påvägen tillbax mot hotellet gick vi längs fifth av på Upper East Side och kikade på alla rika människor :-) Vi hann även med lite shopping på Bloomingdales, det blev en Marc Jacobs väska till mig. Tydligen så är alla Chanel 2,55 slutsålda och inte en enda kostar under 20 000 och det suger ju.
Nu väntar middag på The View, det har vi höga förväntningar på.
...Martin, vi äter även en jäkla massa Pretzels :-)
Kram på er där hemma/ E & M

3 kommentarer:

  1. Elma -nu har du väl hamnat i shoppingparadiset? Passa på och njut av er underbara resa! Vi längtar efter er och att få ta del av era uppleverlser och foton. Vi ses på söndag. Kram Svärmor/Mams

    SvaraRadera
  2. En MJ väska är väl inte så pjåkigt det heller.. Men tusan vad synd med 2.55:an, trodde att jag skulle få kika nära på en sån på riktigt nu.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Åhh, vad jag är avundsjuk. Vi måste verkligen boka in en resa till NYC snart. Ta hand om er så ses vi den 28.
    Hälsa mannen.
    Kram, kram

    SvaraRadera