söndag 31 januari 2010

...den perfekta söndan

Vi har verkligen haft den perfekta söndagen. Så härligt när det blir söndag kväll och man känner sig nöjd med helgen.

Imorse åt vi en lång frukost i sängen och kikade på lite slalom. Sedan var det dags för det traditionella söndags städet. Det gick faktiskt rätt så fort för en gångs skull.
Igår insåg vi att det är typ mer än en månad sedan vi träffade våra troll i Irsta. Så igår bjöd vi in oss själva. Det var så himla mysigt och få träffa våra små favvisar. Full fart bjöds det på och en riktigt god lunch. Jag fick även en liten mys stund med T i soffan. Både T och N hade vuxit en massa, T pratar så himla rent och tydligt. Känns nästan som att prata med en vuxen och lilla N var inte längre lilla N. Han fossingar är gigantiska men super söta. Mycket hinner hända på en månad.

Efter bus och mys i Irsta åkte vi hem och skotta snö från vårt trädäck. Snart börjar det rasa från taken och när det ligger en halvmeter snö så kan det bli för tungt och risken att trädäcket rasar ihop är stor. Så vi kom halvvägs idag, imorgon fortsätter vi.

Jag stod för matlagningen idag, det blev ugnspannkaka. Mums, vi har hunnit med handboll och en film nu snart blir det sängen.

Hoppas alla har haft en grym helg.

/E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar