lördag 20 november 2010

...en dag med finaste n


Idag har vi verkligen haft en super roligt lördag. Vid tio tiden plockade vi upp lilla N (Mattias systers son) som skulle få en dag med massa bus. Storasyster T var lite ledsen för att hon inte fick följa med, men nästa gång är det din tur trollet. Vi började vårt lilla äventyr med ett besök på Busborgen, N var helt tokig och tvingade upp både mig och Mattias i gångarna. Man är nog lite för tjock insåg jag :-) Vi åt även lunch på BB, N ville ha pannkakor och det fick han, självklart fick han lite godis också :-) Efter busborgen åkte vi raka vägen till badhuset, han var helt vild och de gick inte att få stopp på han. Han hoppade säkert från kanten en 200 gånger. Efter badhuset åkte vi till leksaksaffären där N fick välja en leksak. Han valde två, men det gjorde inget, det var ju trots allt hans dag. Efter leksaksaffären blev det lite godisköp till både sig och storesyster sedan avslutades dagen på Donken där han åt som en vuxen :-) N har verkligen varit världens mysigaste lilla kille idag och han har bjudit på många pussar och kramar. Tack L och A för att vi fick låna han ett par timmar. Och förlåt för att han kissa ner sina ytterkläder :-)

Nu är vi hemma, Mattias står i köket och fixar Tacos. Mums. Kvällen kommer nog bjuda på lite vin och kanske Så mycket bättre på tvn.

Trevlig lördag/E

1 kommentar:

  1. Tack ni underbara för att ni tagit så väl hand om honom samt för att ni ville låna honom idag. Han har pratat så gott om allt ni gjort! Elma, det finns tvättmaskin ;)

    Love U!

    SvaraRadera