söndag 9 januari 2011

...ett + trettio - års kalas (massa bilder)



Vi har verkligen haft en skit rolig lördag. På första kalaset skulle lilla O firas. Han fyller egentligen ett idag (Grattis grattis vår fina lilla kille) men vi firade honom igår. M och M hade pysslat hela dagen och ordnat ett super mysigt kalas för lilla O, de bjöds på Italiensk buffé och massa god fika. Lilla O öppnade presenter och som vanligt var han på sitta bästa humör. Han bra härlig allas lilla charmtroll.

När lilla O åkte iväg med mormor och morfar var det bara att för oss att städa undan allt babyblått och plocka fram dödskallarna och allt annat som hör hemma på en rockfest. Det var obligatorisk utklädnad. Mattias var Jimi Hendrix och jag var Tina Turner. M och M var Slash och en Slash groupie. Alla hade verkligen gått in för det här med utklädnad och gett järnet. Festen var skit rolig och vi dansade som galningar. Som bilder avslöjar slet jag av mig peruken då mitt hår blev genomblött av svett. Lördagen har verkligen varit grym och tack M och M för att ni ställde till med två toppen kalas.

Nu är vi hemma och väntar på att folk ska hämta lite möbler. Ikväll kommer troligen fler annonser ut på Blocket. Hoppas alla haft en bra helg.

/E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar