måndag 15 augusti 2011

...trädgårdsmöbler



Vi hade först inga planer på att köpa några trädgårdsmöbler detta år då vi inte hinner njuta av dem. Men igår sprang vi på grym rea på trädgårdsmöbler och blev som galna. Vi köpte allt i vit konstrotting då jag tycker svart börjar kännas lite trist, de ni ser på bilderna är bara en liten del av allt vi köpte. Solsängarna är inte uppackade, lika så lounge soffan till poolhuset. Men visst ser det fint ut? Tänk er nästa sommar när vi fått ut en massa palmer (som ska köpas nästa sommar), filtar, kuddar och lyktor, kommer bli tokmys. Självklart ska även poolen, trallen och stenen göras klart, förhoppningsvis detta år.

/E

3 kommentarer:

  1. Men åhh ni har det så fint att man nästan smäller av! Kommer bli superfint med palmer och lite pynt sen. Håller verkligen med dig om att ALLA har svart konstrottingmöbler så vitt var verkligen fint. Ni måste vara så nöjda och stolta över ert fina fina hus!

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. ´Hejsan!

    Vad är det för märke och modell på era vita konstrottingmöbler?

    Underbart hus ni har.

    mvh Marie

    marie_is_here@hotmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej du!

      Oh tack så mycket, vi älskar vårt hus :-)

      Jag minns verkligen inte märket på möblerna, lapparna är bortklippta och kvittot hittas inte på. Liknande finns på Mio bla.

      Kram

      Radera