lördag 17 september 2011

...en dag i huvudstaden

Imorse när jag vakna kände jag mig piggare än vad jag gjort på länge, solen strålade utanför fönstret och jag kände att det skulle bli en bra dag. Så lite spontant la jag fram förslaget om en sväng till huvudstaden till Mattias. Han gick så klart med på det, känns som att han gör allt för att pigga upp mig nu förtiden. Det var tokmycket folk ute på stan och eftersom vi kom så pass sent var målet i princip bara NK och en fika. Tur var väl det, den lilla promenad som blev satte rätt rejält igång mina sammandragningar och några gånger blev jag alldeles yr och kallsvettig. Vi shoppade så klart lite på barnavdelningen, och som vanligt inget till oss själva. Lilla tösen är redan lite för bortskämt för sitt eget bästa, Mattias säger att hon är dyrare i drift än vad jag är och då är hon fortfarande kvar i magen. Nåja, jag tror inte han har något emot det.

Tänkte att ni skulle få kika på det vi fick med oss hem, ville egentligen köpa en klänning från Burberry men snålheten tog över. Nu ångrar jag mig tillmax, typiskt.

Leksak till babyskyddet, från Small Stuff. Syns inte så bra på bild men de är små ugglor. Och yes, babyskyddet är på plats i bilen. Så snälla söta lilla bebis kom nuuu.

Leksak till vagnen från Small Stuff

Giraffen Sophie, ekologisk leksak där tom färgen är ätbar

Bodys från Gant och T. Hilfiger, strumporna minns jag inte vart de var ifrån

Nu ska vi sätta oss i soffan och äta lite ost och kex. Jag känner mig helt slut och kommer nog somna tidigt ikväll. Hoppas alla njutit av denna underbara höstdag. Imorgon hoppas jag att min kusin som befinner sig hos mina päron inte åker hem allt förtidigt så vi hinner med en lång fika med en massa skitsnack. Är så glad att du varit här så mycket den senaste tiden, och om du läser detta så va inte ledsen, tiden kommer gå tokfort och snart är han här för alltid.

/E


1 kommentar:

  1. sv; tack fina! ja nu längtar man ihjäl sig och vill bara att den lilla/lille ska ploppa ut! :) oj, då ligger vi när varandra! får se vem som vill titta ut först! all lycka till, kramar!

    SvaraRadera