fredag 21 oktober 2011

...besök nr två hos bvc

Jag och Freja myser hemma hos mormor M och morfar E

Idag var det dags för besök hos BVC, Mattias tog ledigt efter lunch och följde med på besöket. Det gjorde mig glad. Vår lilla tjej fortsätter att växa både på bredden och på längden. Hon har på en vecka gått upp 340 gram och växt 3,5 cm på snart tre veckor. Både jag och Mattias märker att hon blir större och stadigare, hon kan nästan vända sig själv från rygg till mage, hon har även börjat fästa blicken och man märker tydligt att hon reagerar på starka färger. Hon ler även massor när man busar med henne, vår lilla skatt. Fort går det...

Efter BVC besöket hann vi med en sväng på stan, Mattias kusin fyller år och ska firas imorgon så vi passade på och fixa present idag. Freja var en liten ängel och mamma och pappan fick äta en mysig lunch. Vi hälsade även på mormor, morfar och morbror, Freja är deras lilla ögonsten nu och de blir så glada när vi hälsar på.

Snart ska vi mysa ner oss i soffan och kika på idol. Frejsan kommer troligen snart somna då hon är mätt och belåten, eller så hoppas hennes föräldrar det :-)

/E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar