lördag 21 januari 2012

...en lördag


Frejas fina fot under vår busstund

Freja har varit på sitt bästa humör idag och tårarna har varit väldigt få. Idag har vi varit i Stockholm och hälsat på familjen S som nu är fyra, deras lilla nya kille föddes för lite mer än en vecka sedan och var så galet söt, han kändes pytteliten och hade kanske den finaste kalufsen ever. Lilla O som även är vår fina gudis var helt underbar och underhöll oss alla, han pratade på som bara den och var så himla snäll mot både lillebror och Freja, bästa O i hela världen. Tack fina M och M för att vi fick komma, nu är det er tur :-)

Här hemma har kvällen spenderats med en massa Freja mys. Hon har legat naken och skrattat, smaskat på sina fötter som hon nu når, jollrat och bara varit sitt underbara jag. Lilla älskade människa. Hon ligger nu i sin säng och sover och vi har precis ätit middag i lugn och ro, nu blir det lite tv och lite nätshopping. Vi svängde förbi Svenssons i Lammhult idag en snabbis och inredningsinspirationen är nu på topp, hade kunnat gjort av med mååånga tusenlappar men jag var duktig och höll hårt i plånboken, tar därför igen det ikväll :-)

Hoppas ni haft en toppen lördag.

/E

1 kommentar:

  1. Tack själva!! Mys att ses och äntligen få träffa fina Freja igen. Oscar blev jätteledsen när han vaknade, gick och letade efter Freja inne vid skötbordet och började gråta när vi sa att hon åkt hem... Snart kommer vi till V-ås! Kramar

    SvaraRadera