lördag 4 februari 2012

...lördag utan planer


På golvet och i fönstret, gör sig inte rättvist på bild

Så skönt med en helg utan några som helst planer. Freja sov förvånansvärt helt ok och vi vaknade upp pigga och glada. Extra glad blev man när solen sken, dock visade termometern -19 grader vilket var mindre behagligt, vi tänkte ta en långpromenad men det kändes inte så snällt mot den minsta i familjen. Istället hade vi en riktigt mysig förmiddag här hemma, Freja har varit på topp vilket är underbart. Efter Frejas lunch bestående av potatis, palsternacka och ersättning tog vi oss ner på stan. Efter mycket velande köpte vi lampor på Norrgavel istället för någon av de lampor jag tidigare skrivit om. Vi är toknöjda och kommer i framtiden köpa en Grasshopper till det stora vardagsrummet. Mattias var sjukt cool och frågade damerna på Norrgavel om vi inte kunde få lite rabatt då vi handlat där så mycket, jag skämdes lite men de gick vägen, så tio procent i rabatt vilket medförd en prislapp på ca 5000 istället för ca 5500 :-)

Nu middag framför tv:n, Matte har lagat kalkonbröst, mums. Ikväll sätter mellocirkusen igång igen, wieeee säger jag och Matte gråter :-)

Trevlig kväll kära ni.

/E

2 kommentarer:

  1. Superfina lampor! Är det gråa trä eller vilket material är det? Verkligen fina. Vi har också monterat lampor idag, men såklart fungerade inte ena, suck!

    Hoppas att ni får en trevlig kväll, vi kikar också :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yes det är trä. Dom är galet fina, det där gråa går att få i vitt, svart eller träfärgat, men vi ville vara lite crazy så det blev grått, hehe.

      Finns inget mer irriterande när man vill göra klart något och så går det inte, känner igen det där med lamporna. Precis så var det med vår utebelysning. Vet inte hur många gånger vi fick åka till Bauhaus för att byta lampor.. Så tråkigt.

      Har klänningen kommit än?

      Kram

      Radera