tisdag 31 juli 2012

...tio saker ni inte visst om mig


Inte mina pannkakor, men goda ändå

Jag älskar trädgårdsarbete och det finns få saker som är så harmoniska och fyller mig med ro som ogräsrensning. 

Jag klipper av lappar på kläder och lämnar dem överallt. Jag köper rätt mycket nytt och Mattias (som är sjukt pedant) blir galen på detta, jag har försökt skärpa mig men nepp det går verkligen inte att lära gamla hundar sitta :-)

Jag kan inte laga mat (men det visste ni ju redan), men att steka pannkakor är jag en mästare på. Amerikanska, tunna you name it jag är pannkaksqueen helt enkelt.

Mitt sämsta köp är en Marc Jacobs väska, jag köpte den enbart för att jag hade beslutsångest och velade kring min fina Chanel, dagen efter köpte jag även Chanel väskan vilket innebar att MJ väskan aldrig blivit använd. 

Jag har en Canado Goose jacka som jag köpte när jag var 16 år, jag kommer aldrig göra mig av med den då den är den varmaste jackan i världen. Den är inte heller kemtvättad sedan inköp, som ni säkert förstår både ser och luktar den förjävligt.

Jag vägrar hämta posten där vi bor nu, hela postlådan är full med tvestjärtar vilket är bland det äckligaste jag vet. Jag har hämtat posten tre gånger sedan vi flytta hit (ett år sen) och det var under årets kalla månader då tvesjärtarna flytta ut från vår postlåda.

Jag vägrar ta ut soporna, behöver jag ärligt talat förklara varför?

Jag är glad 99 procent av tiden. Jag har en galet positiv inställning till det mest och har näst intill alltid ett leende på läpparna.

Jag och Mattias har varit ihop i sex år, under dessa år har vi enbart varit osams en gång (mitt fel då jag hade pms). Vi bråkar aldrig och är typ aldrig oense, man skulle kunna säga att vi är lite för lika men för oss funkar det helt perfekt.

Jag använder diskhon som papperskorg, allt hamnar där helt enkelt. Mattias blir galen han finner allt från godispapper till kuvert från posten i vår diskho. Detta beror helt enkelt på att jag är lat och inte orkar öppna papperskorgslådan.

/E

4 kommentarer:

  1. Du har inga planer på att sälja MJ-väskan då? :-O

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske, inte just nu i alla fall. Jag är nämligen en samlare :-) (väskor dvs.)

      Radera
  2. Kul läsning! Stackars Mattias har det inte lätt ;) Stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet :-) Ibland känner man sig kanske inte som en superfru, hehe!

      Radera