onsdag 17 oktober 2012

...all for children


Imorgon släpps ju HM:s samarbeta med UNICEF. Finns massor med fina plagg och annat skoj. Jag har spanat in lektältet på bilden ovan. Tror det ska få flytta in i skattens rum. Hon har ett lektält nu från Ikea som faktiskt enligt mig är rätt tråkigt, det här ovan är neutralt och kommer passa mycket bättre i hennes rum. 499 kr kostar det.

Just ja, det absolut bästa med kollektionen är att 25 procent av försäljningen går till projektet All for children. Spana in den här vet ja.

/E

14 kommentarer:

  1. du verkar vara besatt av vad saker kostar..alltid kommentarer som:den var ett riktigt kap,bara 700:- är det ett statement eller skryter du bara då du uppenbarligen vill att vi ska veta vad du köper saker för.Snälla inga tönt svar som sluta läs denna blogg då utan svara ärligt varför du alltid outar vad du köpt saker för?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, detta var en underhållande kommentar såhär på kvällskvisten.
      Precis det svar du inte ville ha kommer du få, sluta läs bloggen. Helt och hållet frivilligt.
      Kram på dig/Elma

      Radera
  2. schysst attityd,med den kommer du inte behålla många läsare,hur gammal var du nu igen?Blev det pinsamt att ge ett ärligt svar?

    SvaraRadera
  3. För om Elma inte skriver ut vad saker kostar så kommer hennes trogna läsare förmodligen fråga henne det eftersom man gillar det hon skriver om och hennes stil och vi förmodligen vill köpa något liknande! (Eller bara är nyfikna ;) Det är därför jag läser bloggar för att få inspiration när det kommer till kläder och hemmet!

    Ha en underbar kväll!
    Kram Malin och Minelle!:)

    SvaraRadera
  4. Märklig kommentar. Bloggen handlar om mode, inredning och livsstil vilket medför att vi som läser vill veta vad det är, vart det går att köpa samt vad det kostar. Den anonyma person som kommenterat tidigare tycks ha klassiska symtom för avundsjuka och sjukdomen tycks vara så långt gången att den inte går att behandla. Fortsätt med det underbara bloggande Elma

    SvaraRadera
  5. Fniss!:-) Ses i helgen fina Elma, kramar!

    SvaraRadera
  6. Finis!

    ja men gud, det är ju så svårt det där... tror nog att jag inom kort kommer att börja dra ner på bilder på lillan, och sen en dag sluta helt.... känner när det snart är dagis tider att jag inte vill att andra barn/föräldrar ska ¨känna¨ igen Charlize genom en blogg och tycka o tänka... känns helt fel mot henne!

    Det jag kommer sakna om du slutar är ju alla fina, söta och underbara bilder på er lilla skatt... vi får helt enkelt maila varandra bilder, hihii!!! :) Eller så kommer ni snart till göteborg o hälsar på oss! :)

    Kramar tilda

    SvaraRadera
  7. Men vilket jäkla på hopp ! I D I O T ! Håller med ovanstående att skulle inte Elma skriva ut det, skulle hon uppenbarligen få väldigt många frågor. Tycker hon gör oss läsare en tjänst att skriva ut pris/varumärke. ( You go girl )

    SvaraRadera
  8. Håller med, bra att veta hur mycket saker o ting kostar dock tycker jag att det är smaklöst att skriva hur mycket man har brännt på ditt kredit kort en månad. vad kan vara intressant i det, kära JA sägare ? för övrigt intressant blogg.

    SvaraRadera
  9. Men herregud. att du orkar Anonym - Livet är för kort att vara så trångsynt, bitter, morgon/kvällstrött, energisugande, hittapåfelpåallt. ta det lugnt - lev, njut, skratta. Och om bloggen stör dig - sluta läs. Hur svårt kan det vara. Vi övriga - vi tycker att Elma och hennes blogg är störtskön :) Så det så!!! Och för övrigt - karma is a bitch - så tänk på det

    SvaraRadera
  10. håller med om att det är väldigt mycket snack om priser annars bra blogg förövrigt

    SvaraRadera
  11. Haha, folk är bra roliga! ;)

    SvaraRadera
  12. Tack för alla fina kommentarer, mina läsare är ju utan tvekan dom bästa.

    SvaraRadera
  13. Synd att fokus i kommentarerna ligger på helt andra saker än det viktiga budskapet i blogginlägget....bra av dig Elma att uppmärksamma denna viktiga sak och samarbete för att hjälpa barn i världen. Hoppas du fick tag på tältet, är verkligen jättefin!!/Sara

    SvaraRadera