söndag 14 oktober 2012

...primeboots



Efter att ha suktat efter ett par Primeboots i vad som känns som en evighet kunde jag inte låta bli att slå till när de på Tullhuset hade ett enda par kvar med guldig dragkedja i storlek 36. Egentligen hade jag väl tänkt mig den medelhöga modellen men insåg att jag faktiskt gilla dessa höga mer. 3600 kr fattigare men ungefär 3600 gånger lyckligare, ytlig lycka när den är som bäst :-)

/E

8 kommentarer:

  1. Åhh, vilka fina! Är så sugen på ett par låga men det tycker att det känns som så mycket pengar! Jag vill se dem på!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är vansinnigt mycket pengar, jag har haft lite ångest sedan jag köpte dem :-) Men sköna var de och väldigt snygga. Så snart jag inviger dem lovar jag att du får se dem på. Massor med kramar

      Radera
  2. Älskar mina! Lätt de skönaste skorna att ha på fötterna. Tyvärr har dom töjt sig så mitt nästa par blir i en storlek mindre... förmodligen de stövlarna du precis har köpt, sååå snygga!!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas mina töjer sig lite då de sitter lite väl tajt över vaden. Får inte i ett par jeans nu, men säljaren lovade att de skulle töja sig så jag lever på hoppet. Kramar

      Radera
  3. Det är investeringar vi ständigt gör :) för om man tittar på PPA....då är det totally worth it :)
    Kram Belma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, du är bra härlig du :-) Kram

      Radera
  4. Jätte bra köp. Du kommer inte ångra dig.!
    Så snygga!
    Jag älskar mina.
    Underbart med lite ytlig lycka ibland.:)
    Kram kram!!

    SvaraRadera
  5. Bra köp! Är såå sugen på dessa! Visst, de gräver sitt lilla hål i plånboken... men det kan det vara värt... Har man suktat länge så kan man vara säker på att man kommer glädjas åt dem länge!

    /Malin B (kommentarsbombare, javisst! ;-))

    SvaraRadera